Joost Van Kerckhove (l.) is bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-coach in Schotte: “Hoofdcoach Johan Devoghel en ik beginnen elkaar blindelings aan te vullen.”
Volledig scherm
Joost Van Kerckhove (l.) is bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-coach in Schotte: “Hoofdcoach Johan Devoghel en ik beginnen elkaar blindelings aan te vullen.” © Geert De Rycke

Joost Van Kerckhove (Lindemans Aalst): “Grotere vechtlust door vele afwezigheden”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEOndanks de heel beperkte kern won Lindemans Aalst de topper in de Challenge Final 4 tegen Achel met 1-3. De Schotte-boys beginnen als leider aan de dubbele confrontatie met Gent, woensdag om 19.30 uur en zondag om 18 uur.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Amber De Tant (VC Oudegem): “Ik neem afscheid van een warme club en van een pak prachtige vriendinnen”
  vrouwenvolleybal liga A

  Amber De Tant (VC Oudegem): “Ik neem afscheid van een warme club en van een pak prachtige vriendin­nen”

  De halve finale van de play-offs tegen Asterix Avo was het laatste wapenfeit van VC Oudegem in dit volleybalseizoen. Tijdens de wedstrijd tegen de bekerwinnaars uit Beveren toonde Oudegem nogmaals een enorme drijfveer, zelfs nu het gekortwiekt was in zijn mogelijkheden door de verschillende blessures. Dit is geen eindpunt voor het team van coach Fien Callens. Dit is het begin van een beloftevolle toekomst met talentvolle speelsters.
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City