Joost Bossin: “Het klopt dat het anders functioneren is in de rol van T2.”
Volledig scherm
Joost Bossin: “Het klopt dat het anders functioneren is in de rol van T2.” © facebook.com/Rhodienne-De-Hoek

Joost Bossin over zijn nieuwe rol als T2 bij Rhodienne-De-Hoek: “Ik probeer voor een frisse wind te zorgen”

voetbal derde nationale aDerdenationaler Rhodienne-De-Hoek maakte eind februari dit jaar haar nieuwe T2 bekend. Joost Bossin maakte de overstap van de tweede ploeg, de ploeg uit vierde provinciale, naar de A-kern om er trainer Dieter Van Dionant bij te staan. Hoe bevalt die nieuwe rol hem en hoe blikt hij vooruit? We vroegen het aan Bossin.

 1. Dani Ramirez maakte in moeilijke omstandigheden debuut bij Zulte Waregem: “Toch van genoten”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dani Ramirez maakte in moeilijke omstandig­he­den debuut bij Zulte Waregem: “Toch van genoten”

  Tegen Racing Genk belandde Zulte Waregem, tien dagen na het onverhoopte gelijkspel in Club Brugge, weer met beide voeten in de werkelijkheid. Anders dan op Antwerp en in Brugge moest Essevee in de Limburgers vanaf de eerste minuut zijn meerdere erkennen. Maar Mbaye Leye maakte van de gelegenheid gebruik om in het laatste halfuur, toen Genk het gaspedaal wat minder hard indrukte, zijn Spaanse nieuwkomer Dani Ramirez met het Belgische voetbal kennis te laten maken.
 2. Alessio Castro-Montes (AA Gent) hypergemotiveerd voor Europese kwalificatie: “We moeten die 0 op 18 rechtzetten”
  voetbal jupiler pro league

  Alessio Cas­tro-Mon­tes (AA Gent) hypergemo­ti­veerd voor Europese kwalifica­tie: “We moeten die 0 op 18 rechtzet­ten”

  Met een klinkende 1-3-overwinning op het veld van KV Oostende beleefde AA Gent de perfecte generale repetitie voor het Europese duel van donderdag. Tegen Omonia Nicosia moeten de Buffalo’s proberen om al in de eerste wedstrijd een kloofje te slaan. Wie er absoluut op gebrand is om de poulefases van de Europa League te bereiken, is Alessio Castro-Montes. Hij heeft nog een openstaande rekening in de Europa League.