Lennard Hens had met een assist en een doelpunt een ruim aandeel in de zege van Dender tegen La Louvière Centre.
Volledig scherm
Lennard Hens had met een assist en een doelpunt een ruim aandeel in de zege van Dender tegen La Louvière Centre. © Geert De Rycke

Jonny Rowell na winst tegen La Louvière Centre: “Puike eerste helft, maar we moeten efficiënter zijn”

voetbal eerste nationaleFCV Dender heeft zijn eerste competitiezege beet. La Louvière Centre was vooral in de eerste helft geen partij voor de vlot combinerende blauwhemden. Rowell en Hens bezorgden de thuisploeg een veilige 2-0-voorsprong aan de rust. In een tegenvallende tweede helft werd een wereldgoal van Rowell afgekeurd wegens buitenspel.

 1. Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) heeft het gehad met ref Vermeire: “Is het nog toeval dat we al onze wedstrijden onder zijn leiding hebben verloren?”
  voetbal 1B

  Voorzitter Thierry Dailly (RWDM) heeft het gehad met ref Vermeire: “Is het nog toeval dat we al onze wedstrij­den onder zijn leiding hebben verloren?”

  Tegen Westerlo leed RWDM zijn derde thuisnederlaag van het seizoen en zijn vierde al in totaal. Dat is vijftig procent van het totaal aantal afgewerkte duels. Scheidsrechter Vermeire was na afloop tegen de leider uit de Kempen de gebeten hond: “Westerlo speelde met twaalf, zo niet met dertien”, fulmineerde voorzitter Thierry Dailly in een Spaanse colère.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.