Lander Dhaene onderweg in een moeilijke, maar mooie Spa Rally, de afsluiter van het BK.
Volledig scherm
Lander Dhaene onderweg in een moeilijke, maar mooie Spa Rally, de afsluiter van het BK. © Gilles Verschuere / RV

Jonge Lander Dhaene maakt progressie in moeilijke Spa, de afsluiter van het BK Rally

autosportDe jonge West-Vlaming Lander Dhaene was een van de weinige Vlamingen aan de start van de slotmanche van het Belgian Rally Championship, de Spa Rally. De student Motorsport Engineering deed na afloop van de wedstrijd zijn verhaal.

 1. Trainer Bruno Debo niet langer trainer van KVK Westhoek: “Ik zie het wel lukken om het behoud te verzekeren, er is kwaliteit genoeg”
  voetbal tweede nationale A

  Trainer Bruno Debo niet langer trainer van KVK Westhoek: “Ik zie het wel lukken om het behoud te verzekeren, er is kwaliteit genoeg”

  Bruno Debo is niet langer trainer van tweedenationaler KVK Westhoek, dat de afgelopen maanden amper nog punten pakt. Het ontslag in het Crack Stadion in Ieper is daarom niet echt een verrassing. Zondag komt FC Merelbeke op bezoek. “Het stopt in wederzijds overleg”, zegt Debo. “Natuurlijk is het spijtig, maar ik zal er niet wakker van liggen en ga zeker niet in een zwart gat vallen. Ik kan alles relativeren.”
 2. Koen Wauters over zijn geweigerde deelname aan de Dakar: “De FIA heeft het laatste woord”
  Autosport

  Koen Wauters over zijn geweigerde deelname aan de Dakar: “De FIA heeft het laatste woord”

  De FIA, de internationale automobielsport federatie, heeft woensdag de wagens van Koen Wauters en Pascal Feryn en die van Tom De Leeuw en Cédric Feryn afgekeurd vanwege een niet conforme veiligheidskooi. Het is niet minder dan een ferme klap in het gezicht van ieder teamlid dat sinds het einde van de vorige Dakar bijna dagdagelijks bezig was met de voorbereiding van de Dakar 2023.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.