Frank Taptchou is één van de zeven nieuwe gezichten van Jong Lede.
Volledig scherm
Frank Taptchou is één van de zeven nieuwe gezichten van Jong Lede. © Geert De Rycke

Jong Lede wil opmars verder gestalte geven met nieuwe ploeg

Voetbal derde nationale AVorig jaar kende Jong Lede twee gezichten. In de heenronde was de ploeg het lelijke eendje in derde nationale A. De nieuwjaarsreceptie moet blijkbaar een geweldige meevaller geweest zijn, want na de winterstop tapte men in Lede uit een heel ander vat. Een nagenoeg zekere degradatie kon afgewend worden. Op dat elan wil de club nu doorgaan.

 1. Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”
  voetbal beker van België

  Gaël Kakudji wil bevestigen tegen Mandel United: “Eendracht Aalst heeft evenveel kwaliteit als mijn vorige club Olympic Charleroi”

  Als alternatief voor Brice Verkerken, die naar Rupel Boom vertrok, opteerde Eendracht Aalst voor Gaël Kakudji. De 23-jarige Luikenaar met Congolese roots kwam over van Olympic Charleroi en gaat centraal achterin de concurrentiestrijd aan met Andreas Burssens en Steve Ryckaert. Hij kan ook met succes naast beide spelers in een driemansdefensie worden uitgespeeld, zo bleek in de cupmatch tegen SV Anzegem. Tegen Mandel United wil de nieuwkomer bevestigen.
 2. Sander Coopman timmert aan de weg terug bij Beveren: “Aan mijn knie zelf heb ik nóóit getwijfeld”
  voetbal challenger pro league

  Sander Coopman timmert aan de weg terug bij Beveren: “Aan mijn knie zelf heb ik nóóit getwijfeld”

  Sander Coopman staat op de rand van zijn terugkeer op de Belgische velden. De aanvallende middenvelder kreeg bij SK Beveren de kans om zich te bewijzen na jaren blessureleed. Door twee kruisbandletsels aan z'n linkerknie dateren zijn laatste competitieminuten van december 2019. Hij kan niet wachten om zijn nieuwe club op het veld te bedanken voor het vertrouwen.
 3. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  14

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.