Jonathan Vervenne (l.) is naast Cian Uijtdebroeks en Alec Segaert één van de drie Belgische junioren aan de start van de WK-tijdrit.
Volledig scherm
Jonathan Vervenne (l.) is naast Cian Uijtdebroeks en Alec Segaert één van de drie Belgische junioren aan de start van de WK-tijdrit. © Belga

Jonathan Vervenne start zonder complexen aan zijn WK-tijdrit: “Op het BK had ik ook geen podium verwacht, je weet dus maar nooit”

Wielrennen WK tijdrijden U19Jonathan Vervenne (Acrog Balen) gaat dinsdag als eerste junior van start in de WK-tijdrit tussen Knokke en Brugge. De junior uit Riemst zet dan meteen een richttijd neer voor de rest van het deelnemersveld. Vervenne geniet van zijn eerste WK-deelname en hij start zonder complexen en met een duidelijk doel. “Op het BK startte ik ook zonder podiumambities en toch werd ik derde. Ja, na de nummers één en twee van het recente EK. Je weet dus maar nooit”, vertelde Vervenne.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.