Jonathan Sacoor in actie in Doha.
Volledig scherm
Jonathan Sacoor in actie in Doha. © Belga

Jonathan Sacoor doet weer wat tienden van zijn beste jaartijd af, ook Bo Brasseur op dreef

ATLETIEKHet blijft voor de atleten een moeilijke periode om zich alsnog te kwalificeren voor de Spelen, die eind juli en begin augustus zullen doorgaan in Japan. De marathonlopers zoeken bijvoorbeeld naar een goede wedstrijd waar ze aan de selectielimiet kunnen voldoen. Maar de goede wedstrijden beperken zich dikwijls tot enkele keren lange ronden te lopen op de weg.

 1. Louis Callens is nieuw bij FC Gullegem, Aron Defevere is terug van weggeweest
  Voetbal tweede nationale A

  Louis Callens is nieuw bij FC Gullegem, Aron Defevere is terug van weggeweest

  Op de website van tweedeklasser FC Gullegem worden in stijl de nieuwkomers voorgesteld. Met een vaste leuke rubriek met vijf vragen. Linksbuiten Louis Callens (20) komt van FC Mandel United en genoot zijn jeugdopleiding bij SV Roeselare, waar hij driemaal op rij kampioen werd. “Ik heb al altijd een goed gevoel gehad als ik hier vroeger kwam spelen”, vertelt hij over zijn keuze voor rood-wit.
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campenaerts en de vreemde opgave van Ewan
  Play
  Giro
  2

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de 8e rit: het gevloek op Bernal, het beulswerk van Campe­naerts en de vreemde opgave van Ewan

  15 mei
 2. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei