Jonathan Goudeseune wint een van de mooiste provinciale veldloopkampioenschappen van de laatste jaren.
Volledig scherm
Jonathan Goudeseune wint een van de mooiste provinciale veldloopkampioenschappen van de laatste jaren. © VDB

Jonathan Goudeseune pakt overtuigend eerste West-Vlaamse titel bij de senioren: “Op de goed beloopbare stroken het verschil gemaakt”

VELDLOPENEen prachtige en gevarieerde omloop, een puike organisatie en heel wat spannende wedstrijden kruidden zondag namiddag het West-Vlaams kampioenschap veldlopen in Eernegem. De titelstrijd bij de senioren mannen werd, zoals verwacht, een van de absolute hoogtepunten. Jonathan Goudeseune (23) bewees dat hij momenteel de beste West-Vlaamse veldloper is en behaalde zijn eerste provinciale titel bij de senioren.

  1. Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateurklasse na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

    Voorzitter Rudi Peelaerts en VK Linden missen de ultieme promotie naar derde amateur­klas­se na 2-1 nederlaag tegen KSV Rumbeke: “Dit is een bittere pil om te slikken”

    De terugkeer naar het nationale voetbal zal voor VK Linden dan toch niet voor volgend seizoen zijn. Nadat groen-wit zich twee keer na strafschoppen wist te plaatsen voor de interprovinciale finale, liep het vorige zondag mis tegen KVE Drongen. En ook de ultieme herkansing donderdagmiddag op het veld van het West-Vlaamse KSV Rumbeke werd niet gegrepen (2-1).