De volledige mannenploeg van KBC Sint-Michiels in eerste nationale met vlnr: T2 Nathalie Lievens, Jonathan D'hoore, Siebe Timmerman, Jason Devooght, Hannes Timmerman, Robin Grieve en T1 Paul Vanheerentals. Foto Bart Rosseel / RV
Volledig scherm
De volledige mannenploeg van KBC Sint-Michiels in eerste nationale met vlnr: T2 Nathalie Lievens, Jonathan D'hoore, Siebe Timmerman, Jason Devooght, Hannes Timmerman, Robin Grieve en T1 Paul Vanheerentals. Foto Bart Rosseel / RV © RV (Bart Rosseel)

Jonathan D'Hoore en KBC Sint-Michiels steeds dichter bij de titel: “Toch rusten we niet op onze lauweren”

Krachtbal eerste nationaleKBC Sint-Michiels blijft een foutloos parkoers afleggen in eerste nationale. De Bruggelingen lieten nog geen punt liggen in de competitie en wonnen ondertussen al zeventien matchen op rij. Met een glansrijke 23-15-overwinning tegen regerend kampioen en bekerhouder KRB Jabbeke zette het afgelopen weekend de favorietenstatus extra in de verf.

 1. Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”
  PREMIUM
  Triatlon

  Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”

  Terwijl het in eigen land nog een dikke maand wachten is op de eerste officiciële triatlon vond in Lanzarote afgelopen weekend al de eerste halve Ironman plaats. Tal van internationale toppers verschenen er aan de start. Onze landgenoten deden het meer dan behoorlijk op Spaanse bodem. Pieter Heemeryck werd er de beste Belg met een knappe zesde plaats. De Duitser en olympiër Justus Nieschlag won de eerste topwedstrijd op Europese bodem.
 2. Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspunten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”
  Volleybal liga A

  Kris Vansnick (Asterix Avo): “De zes bonuspun­ten bij de start van de play-offs zijn mooi meegenomen”

  De teerlingen zijn geworpen in de volleyballiga bij de vrouwen. Er moest tot op de laatste speeldag gewacht worden om de definitieve eindrangschikking te bepalen, want tijdens de slotdag stond er nog een duel tussen VC Oudegem en Asterix Avo op het programma. Oudegem won de eerste set, Asterix Avo nam autoritair over en start met zes bonuspunten als koploper aan de play-offs.