Overtuigend zette Jonas Volkaert maandag in Petegem een sprint met vijf naar zijn hand, goed voor zijn derde seizoenszege.
Volledig scherm
Overtuigend zette Jonas Volkaert maandag in Petegem een sprint met vijf naar zijn hand, goed voor zijn derde seizoenszege. © Hans Fruyt

Jonas Volkaert zit aan drie zeges: “Voor de start van dit seizoen had ik daar meteen voor getekend”

wielrennen elite z/cIn Petegem-aan-de-Leie boekte Jonas Volkaert (22) zijn derde zege van het seizoen. Hij sprintte sneller dan z’n medevluchters Mathias Vanoverberghe, Brent Van Duren, de Albanese kampioen Ylber Sefa en de Japanner Kento Omachi. Hij sluit z’n seizoen af in Rekkem (8/10) en Melden (9/10).

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainerswissel: “Er vond een mentaliteitswijziging plaats”
  voetbal tweede nationale A

  Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainers­wis­sel: “Er vond een mentali­teits­wij­zi­ging plaats”

  Bij KM Torhout gaf T1 Stijn Meert begin november de scepter door aan zijn toenmalige T2 Geert Versavel. Sindsdien verloor de Velodroomformatie nog niet en pakte het team de voorbije weken uit met een acht op twaalf. Helemaal uit de gevarenzone zijn de groen-witte manschappen nog niet, maar de West-Vlamingen kunnen wel al iets rustiger ademhalen in tweede nationale A.