Jonas Vermeiren ruilde twee seizoenen geleden Loenhout voor Wuustwezel.
Volledig scherm
Jonas Vermeiren ruilde twee seizoenen geleden Loenhout voor Wuustwezel. © Mpics

Jonas Vermeiren (Wuustwezel) scoort twee keer tegen ex-club en buur Loenhout: “Derbyzege maakt onze mindere start grotendeels goed”

voetbal tweede provinciale BWuustwezel won zaterdagavond de match van het jaar in en tegen dorpsgenoot Loenhout. Jonas Vermeiren hielp de bezoekers met twee treffers aan een klinkende 2-5-zege tegen zijn ex-club.

 1. Mechelse student Grégoire Munster vicekampioen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”
  autosport

  Mechelse student Grégoire Munster vicekampi­oen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”

  Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondagnamiddag als derde geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van een hoogstaand en spannend BRC. Het Hyundai-duo had zaterdagmiddag de beste kaarten in handen met het oog op de titel, maar na een slippertje was de titeldroom ver weg. Zondag werd nog alles gegeven en lukte het om uiteindelijk nog als derde te eindigen in de Spa Rally.
 1. Trainer Lavigne sleept met KHO Bierbeek een puntje uit de brand op bezoek bij leider Kampenhout: “Elke week voor de winst blijven gaan”
  voetbal eerste provinciale

  Trainer Lavigne sleept met KHO Bierbeek een puntje uit de brand op bezoek bij leider Kampenhout: “Elke week voor de winst blijven gaan”

  Dat Sporting Kampenhout de beste ploeg van eerste provinciale is, zal iedereen die de reeks een beetje volgt wel kunnen beamen. Maar puntenverlies overkomt zelfs de beste en dat bleek ook in de topper tegen KHO Bierbeek. Geel-blauw leek op weg naar een 2-1-overwinning, maar daar besliste een penaltyfase in de slotminuten anders over.