Jonas Smet mocht in Rochefort voor het eerst de gele trui aantrekken.
Volledig scherm
Jonas Smet mocht in Rochefort voor het eerst de gele trui aantrekken. © RV

Jonas Smet is leider in Beker van België: “Nieuw doel zal me de komende weken motiveren”

Wielrennen elites zonder contractDeze winter kondigden we al aan dat Jonas Smet aan een tweede wielercarrière was begonnen. Na drie koersmaanden komt die voorspelling helemaal uit. De Hammenaar staat momenteel aan de leiding in de tussenstand van de Beker van België. Bij Projectbouw Borgonjon-Pessemier wrijven ze intussen in de handen.

 1. Nathalie Bex pakt eerste seizoenswinst in Beveren: “Kermiskoers, maar wel een streepje achter mijn naam“’
  Wielrennen vrouwen elite

  Nathalie Bex pakt eerste seizoens­winst in Beveren: “Kermis­koers, maar wel een streepje achter mijn naam“’

  Nathalie Bex (Bingoal Casino - Chevalmeire - Van Eyck Sport) heeft haar eerste overwinning van het seizoen geboekt. De Truiense was de beste in Beveren waar ze aan de meet de snelste was van een grote groep. Bex is blij met de overwinning, maar relativeert meteen. “Het was geen sterk bezette koers, maar winnen doet altijd deugd”, vertelt ze. Midden juli start Bex in de Baloise Ladies Tour en daar wil ze zich tonen. “Ik heb de voorbije periode mijn deel van de pech gehad, hopelijk volgen er nu resultaten.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?