Jonas Rickaert sprintte aan het einde van de zeventigste editie van de profkermiskoers in Westrozebeke sneller dan Luke Mudgway. Aaron Verwilst en Piotr Havik drongen op de plaveien niet meer aan.
Volledig scherm
Jonas Rickaert sprintte aan het einde van de zeventigste editie van de profkermiskoers in Westrozebeke sneller dan Luke Mudgway. Aaron Verwilst en Piotr Havik drongen op de plaveien niet meer aan. © VDB

Jonas Rickaert wint in Westrozebeke: “Kende Nieuw-Zeelander niet, maar heb vertrouwen in mijn sprint”

wielrennen profsJelle Wallays gaf door problemen met de darmen forfait voor de zeventigste Grote Prijs Raf Jonckheere in Westrozebeke. Zo was Jonas Rickaert de enige Tourrenner aan de start van deze profkermiskoers. De 27-jarige pion van Alpecin-Fenix maakte het in een sprint met vier keurig af.

  1. Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstelling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”
    VOETBAL EERSTE KLASSE A

    Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstel­ling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”

    Bij KV Kortrijk is het zoeken naar fitte verdedigers om zondag tegen AA Gent met kans op slagen een vierde zege van het seizoen na te jagen. Ook achter de naam van Gilles Dewaele, de rechtsback die wekenlang in de belangstelling stond van de Buffalo’s, staat nog een vraagteken. De kustzoon zelf ligt erop gebrand de KVK-fans te tonen dat hij nog altijd met volle goesting een Kerel is, die gelooft in de kansen van zijn team. “Vorig seizoen pakten we zes op zes tegen Gent.”