Voor Jonas Laureys (midden) is de kop eraf met zijn eerste treffer van het seizoen.
Volledig scherm
Voor Jonas Laureys (midden) is de kop eraf met zijn eerste treffer van het seizoen. © Guy Meurs

Jonas Laureys trapt KVK Tienen naar eerste seizoenszege tegen Visé: “Kunnen van geslaagde competitiestart spreken”

voetbal eerste nationaleDe eerste seizoenszege voor eerstenationaler KVK Tienen is een feit: het pakte een knappe 1-2- overwinning op het veld van Visé. Het was aanvaller Jonas Laureys die de Suikerjongens de drie punten schonk en een puike vijf op negen in de stand.

 1. Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekernederlaag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”
  Volleybal Beker van België

  Steven Ottevanger (Maaseik) na de bekerneder­laag in Roeselare: “Geen antwoord op constant niveau van de West-Vlamingen”

  De kans dat Greenyard Maaseik in februari opnieuw in de bekerfinale staat, is op dit moment klein. De Maaslanders verloren zaterdagavond zo goed als kansloos bij Roeselare. In de eerste set stond Maaseik nergens, daarna staken de Limburgers wel regelmatig de neus aan het raam. “Daar moeten we ons aan optrekken met het oog op de terugwedstrijd”, vertelt Steven Ottevanger. “Roeselare speelt momenteel nog een niveautje hoger dan Maaseik.”
 1. Kenny Van Houcke en HO Beitem zegevieren in kelderkraker tegen Brugge: “We hebben vertrouwen in deze situatie”
  krachtbal eerste nationale

  Kenny Van Houcke en HO Beitem zegevieren in kelderkra­ker tegen Brugge: “We hebben vertrouwen in deze situatie”

  HO Beitem realiseerde afgelopen weekend een belangrijke 25-23-zege tegen Sporting Brugge in de hoogste afdeling van het krachtbal. In een rechtstreeks duel voor het behoud haalde Beitem zijn tweede zege van het seizoen binnen en komt het nu (met een match minder gespeeld) op gelijke hoogte met Inter Assebroek en Sporting Brugge, die ook 26 punten tellen.