Voor Jonas Laureys (midden) is de kop eraf met zijn eerste treffer van het seizoen.
Volledig scherm
Voor Jonas Laureys (midden) is de kop eraf met zijn eerste treffer van het seizoen. © Guy Meurs

Jonas Laureys trapt KVK Tienen naar eerste seizoenszege tegen Visé: “Kunnen van geslaagde competitiestart spreken”

voetbal eerste nationaleDe eerste seizoenszege voor eerstenationaler KVK Tienen is een feit: het pakte een knappe 1-2- overwinning op het veld van Visé. Het was aanvaller Jonas Laureys die de Suikerjongens de drie punten schonk en een puike vijf op negen in de stand.

 1. Jan Van Huffel: “We hebben met Caruur Gent twee knappe sets gespeeld, dat moet het zelfvertrouwen opkrikken voor de volgende opdrachten”

  Jan Van Huffel: “We hebben met Caruur Gent twee knappe sets gespeeld, dat moet het zelfver­trou­wen opkrikken voor de volgende opdrachten”

  Caruur Gent heeft de openingswedstrijd van de volleybalcompetitie in de EuroMillions League niet met winst kunnen afsluiten. Decospan Menen met ex-Caruurspelers Simon Plaskie, Leonis Dedeyne en libero Lowie Stuer in de basis wonnen met 1-3 cijfers. Het had anders kunnen eindigen, details bepaalden de einduitslag. Het is nog maar eens een bewijs dat alles dit seizoen zo dicht bij elkaar ligt.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?