Jonas Laureys (midden) voetbalde liefst zeven jaar in Boom en schopte het tot clubtopscorer aller tijden.
Volledig scherm
Jonas Laureys (midden) voetbalde liefst zeven jaar in Boom en schopte het tot clubtopscorer aller tijden. © Guy Meurs

Jonas Laureys staat met KVK Tienen voor sleutelmatch tegen ex-club Rupel Boom: “Ze zijn me daar nog niet vergeten”

voetbal eerste nationaleBij KVK Tienen mogen ze dan drie thuismatchen op rij gewonnen hebben, toch is het aanstaande zondag eens te meer D-day. De uitmatch bij concurrent Rupel Boom is om meerdere redenen eentje die cruciaal kan zijn voor het verdere verloop van het seizoen.

 1. Jonathan Goudeseune pakt overtuigend eerste West-Vlaamse titel bij de senioren: “Op de goed beloopbare stroken het verschil gemaakt”
  VELDLOPEN

  Jonathan Goudeseune pakt overtui­gend eerste West-Vlaam­se titel bij de senioren: “Op de goed beloopbare stroken het verschil gemaakt”

  Een prachtige en gevarieerde omloop, een puike organisatie en heel wat spannende wedstrijden kruidden zondag namiddag het West-Vlaams kampioenschap veldlopen in Eernegem. De titelstrijd bij de senioren mannen werd, zoals verwacht, een van de absolute hoogtepunten. Jonathan Goudeseune (23) bewees dat hij momenteel de beste West-Vlaamse veldloper is en behaalde zijn eerste provinciale titel bij de senioren.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.