Jonas Godijn is kritisch over het tegendoel dat hij moest incasseren tegen Harelbeke.
Volledig scherm
Jonas Godijn is kritisch over het tegendoel dat hij moest incasseren tegen Harelbeke. © EVL

Jonas Godijn half tevreden met punt van Erpe-Mere United tegen Harelbeke: “We hadden altijd moeten winnen”

Voetbal tweede nationale AWie op de laatste plaats staat, moet vaak tevreden zijn met een punt. Toch was dat niet de algemene teneur na de thuiswedstrijd van Erpe-Mere United tegen Harelbeke. De ploeg leek op weg naar een tweede seizoenszege, maar een kwartier voor tijd kreeg men alsnog het deksel op de neus. Niet voor het eerst dit seizoen trouwens.

 1. Aangereden nadat je plots hard moest remmen: wie is verantwoordelijk voor het ongeval en draait dus voor de schade op?
  Independer

  Aangereden nadat je plots hard moest remmen: wie is verantwoor­de­lijk voor het ongeval en draait dus voor de schade op?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Vinnie Frans en KSV Bornem boeken in derby tegen Willebroekse eerste zege in maanden (2-0): “Hopelijk snel duidelijkheid over fusieplannen”
  voetbal tweede provinciale A

  Vinnie Frans en KSV Bornem boeken in derby tegen Willebroek­se eerste zege in maanden (2-0): “Hopelijk snel duidelijk­heid over fusieplan­nen”

  Terwijl in de bestuurskamer de mogelijkheden voor een fusie met Mariekerke-Branst bekeken worden, draait KSV Bornem een donkergrijs seizoen. De laatste zege dateerde al van 2 oktober en sindsdien pakten doelman Vinnie Frans en zijn ploegmaats nog een schamel puntje. Tot zondag dan, want in de derby tegen Willebroekse mocht Beurm eindelijk nog eens aan het feest. Het werd 2-0 en Frans zelf, die vierde zijn tweede clean sheet van het seizoen.
 3. Steeds meer barstjes in de vriendengroep: de frustraties binnen Rode Duivels komen naar buiten
  PREMIUM

  Steeds meer barstjes in de vrienden­groep: de frustra­ties binnen Rode Duivels komen naar buiten

  Een potje vingerwijzen bij de Rode Duivels. Na al die jaren komen de frustraties meer en meer naar buiten. Van Eden Hazard tot Jan Vertonghen. “Waarschijnlijk vallen we ook slecht aan omdat we te oud zijn.” En dan te weten dat er maar één Rode Duivel met naam en faam na de match nog de schrijvende pers te woord stond. Kevin De Bruyne en Axel Witsel liepen veelzeggend door.