Jonas De Schampheleire bij de laatste doortocht aan de streep aan het wiel van Jan Van Dyck, die net overneemt van de latere winnaar Jon Rye-Johnsen.
Volledig scherm
Jonas De Schampheleire bij de laatste doortocht aan de streep aan het wiel van Jan Van Dyck, die net overneemt van de latere winnaar Jon Rye-Johnsen. © VDB

Jonas De Schampheleire ‘mister regelmaat’ in UCI-koersen: “Negende in Menen, elfde in Reningelst en zevende in Gistel”

Wielrennen junioresTweedejaarsjunior Jonas De Schampheleire doet het goed in UCI-koersen. Na een negende plaats in Menen-Kemmel-Menen en een elfde plaats in de Trofee van Vlaanderen in Reningelst werd de Zottegemnaar zaterdag zevende in de Johan Museeuw Classic in Gistel.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Uitblinker Joey Van Holderbeke (FC Sleidinge) na de 
3-1-zege tegen Dendermonde: “Net op tijd de rug gerecht”
  voetbal eerste provinciale

  Uitblinker Joey Van Holderbeke (FC Sleidinge) na de 3-1-ze­ge tegen Dendermon­de: “Net op tijd de rug gerecht”

  FC Sleidinge? Een vogel voor de kat in eerste provinciale. Die gedachte leeft en leefde bij veel kenners van de reeks. Maar de jongens van Peter Lippens beten dit weekend stevig van zich af. Joey Van Holderbeke was goed voor een eerste basisstek en zette zijn vorm met twee doelpunten in de verf. De basis voor 3-1-winst in Dendermonde. Van Holderbeke zag zijn ploeg verdiend de drie punten pakken.