Jonas Bager (m.): "Ik doe het blijkbaar altijd goed tegen Club NXT.”
Volledig scherm
Jonas Bager (m.): "Ik doe het blijkbaar altijd goed tegen Club NXT.” © Belga

Jonas Bager en Union winnen alweer van Club NXT: “Het bewijs dat we elke week met volle overtuiging spelen”

voetbal 1BKampioen Union heeft vrijdagavond voor de derde keer dit seizoen gewonnen van Club NXT. Dankzij doelpunten van Lynen, Bager en Sigurdarson en een eigen doelpunt van doelman Shinton werd het een vlotte 0-4-overwinning. De Brusselaars boeken zo een tien op twaalf tegen Club NXT.

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Circuit de Wallonie is eerste Belgische wedstrijd voor Simon Daniels: “Blij dat ik er al vijf koersdagen heb opzitten”
  Wielrennen

  Circuit de Wallonie is eerste Belgische wedstrijd voor Simon Daniels: “Blij dat ik er al vijf koersdagen heb opzitten”

  Naast de WorldTour-teams Lotto Soudal, Intermarché-Wanty-Gobert, Cofidis en AG2R Citroën staan er donderdag vijf ProTeams en zestien continentale formaties aan de start van het Circuit de Wallonie. Het Canadese XSpeed United Cycling Team is er daar één van en bij hen staat Simon Daniels op de deelnemerslijst. De Limburger is donderdag aan zijn eerste optreden in eigen land toe. “Eindelijk, al prijs ik me gelukkig dat ik al heb kunnen koersen”, vertelt de 24-jarige renner.
 1. Remco-mania: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”
  Play
  Giro
  3

  Rem­co-ma­nia: Italiaanse koersfans vol lof over Evenepoel, “de toekomst van het wielrennen”

  12:33
 2. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei