Jonas Aeyels kwam twee seizoenen voor SK Londerzeel uit vooraleer hij naar Lebbeke trok.
Volledig scherm
Jonas Aeyels kwam twee seizoenen voor SK Londerzeel uit vooraleer hij naar Lebbeke trok. © EVL

Jonas Aeyels speelt met FC Lebbeke tegen ex-club SK Londerzeel: “Vijf jaar later blijft het een leuke match voor mij”

Voetbal tweede nationale BZaterdagavond staan FC Lebbeke en SK Londerzeel tegenover elkaar in tweede nationale B. Beide ploegen behoren tot de (lage) middenmoot in de reeks. De Lebbekenaren totaliseren na vijf speeldagen vijf punten, de tegenstander heeft er amper eentje minder. Alles lijkt aanwezig om er een leuke streekderby van te maken.

 1. Nick Nuyens ziet Real Herentals groeien in deze competitie: “We blazen momenteel nog te veel warm en koud, maar meer warm dan koud”
  Futsal eerste nationale

  Nick Nuyens ziet Real Herentals groeien in deze competitie: “We blazen momenteel nog te veel warm en koud, maar meer warm dan koud”

  Real Herentals staat na acht speeldag op een vierde plaats in eerste nationale. Na de vlotte 9-1-thuiswinst tegen Hamme, mag de ploeg vrijdag een topaffiche spelen in de beker van België. Châtelet komt op bezoek. Na één derde kan eerste voorzichtige evaluatie worden gemaakt. Voorzitter Nick Nuyens ziet veel positieve punten, maar ook enkele werkpunten.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.