Beaufort Middelkerke voetbalde zich vorig seizoen naar de eindronde en mikt dit seizoen ook op een plaats in de nacompetitie.
Volledig scherm
Beaufort Middelkerke voetbalde zich vorig seizoen naar de eindronde en mikt dit seizoen ook op een plaats in de nacompetitie. © RV

Johnny Vanmullem en Middelkerke sturen Jonkershove met forfaitcijfers naar huis: “Zullen harder moeten werken dan vorig jaar”

voetbal vierde provinciale ABeaufort Middelkerke miste met een één op zes zijn start in vierde provinciale A, maar heeft die demonen van zich afgespeeld met een klinkende 5-0-overwinning tegen Jonkershove. Met drie doelpunten binnen de eerste twintig minuten had de kustploeg al snel haar schaapjes op het droge.

 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”
  voetbal derde nationale B

  Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”

  Bij grote waterwerken wordt wel eens vaker gekozen voor een drastische drooglegging. Spits Maxim Versteeven maakte het in zijn jonge voetballoopbaan evenwel nog niet eerder mee dat hij in zes wedstrijden niet eenmaal tot scoren kwam. “Het was inderdaad lang geleden, met dank aan maatje Bram Poell”, aldus de 21-jarige aanvaller. “Vorig seizoen vlogen ze er iets vlotter in, dat klopt. Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken.”