Johnny Van Den Bossche poseert trots met zijn truitje van Boom FC uit 1978, het jaar van zijn debuut in het eerste elftal.
Volledig scherm
Johnny Van Den Bossche poseert trots met zijn truitje van Boom FC uit 1978, het jaar van zijn debuut in het eerste elftal. © Mpics

Johnny Van Den Bossche (Rupel Boom) over de tijd van toen: “Verrassingstactiek met vijf aanvallers dreef tegenstand tot wanhoop”

Voetbal TraditieclubsJohnny Van Den Bossche is zonder twijfel een Booms clubicoon. Van Boom FC dan voornamelijk, want voor er sprake was van het huidige Rupel Boom voetbalde Van Den Bossche, in de periode tussen 1978 en het failissement, liefst zeventien jaar in het Gemeentelijk Parkstadion. Absolute hoogte- en dieptepunten, de toenmalige middenvelder maakte alles mee.

 1. Vader en zoon Longin en Christoff Corten winnen net niet de opener van het Belcar Endurance Championship
  autosport

  Vader en zoon Longin en Christoff Corten winnen net niet de opener van het Belcar Endurance Champions­hip

  De kop is eraf: het nationale uithoudingskampioenschap Belcar is op Circuit Zolder van start gegaan. Krafft Racing met Bert en Stienes Longin en Christoff Corten heeft na een mooie wedstrijd een sterke tweede plaats veiliggesteld en daarmee is het nationale kampioenschap goed begonnen. Het trio toont met de prestatie aan dat het opnieuw een stevige kandidaat op de nationale titels is. Het nationale kampioenschap uithouding is er over twee weken alweer met een wedstrijd op de Duitse F1-omloop van Hockenheim.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01