Trainer Johan Lauryssen: “De meeste spelers hebben niet stilgezeten.”
Volledig scherm
Trainer Johan Lauryssen: “De meeste spelers hebben niet stilgezeten.” © Deveuster

Johan Lauryssen en Tempo Overijse zijn aan eerste voorbereiding begonnen: “Er was al best wat kwaliteit aanwezig”

voetbal derde nationale ADerdenationaler Tempo Overijse hervatte vorige week woensdag de groepstrainingen. De Overijsenaren hebben twee voorbereidingsperioden richting volgend seizoen ingepland. Trainer Johan Lauryssen is zeer blij dat hij weer op het veld kan staan: “Ik heb alles heel hard gemist.”

  1. Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinneringen aan Peking 2008 weer boven”

    Liesbet Van Breedam: “Telkens wanneer de Olympische Spelen beginnen, komen de geweldige herinnerin­gen aan Peking 2008 weer boven”

    In 1996, tijdens de Olympische Spelen van Atlanta, stond beachvolleybal voor de eerste keer op de officiële kalender. Het was een enorme mijlpaal in de geschiedenis van deze sport. Sindsdien is beachvolley niet meer weg te denken uit het programma. De zomersport wint almaar aan populariteit en behoort tot de meest bekeken topevenementen op de Spelen. In Tokyo 2021 viert het beachvolleybal zijn 25-jarig jubileum op de olympische kalender.