Trainer Johan Lauryssen: “De meeste spelers hebben niet stilgezeten.”
Volledig scherm
Trainer Johan Lauryssen: “De meeste spelers hebben niet stilgezeten.” © Deveuster

Johan Lauryssen en Tempo Overijse zijn aan eerste voorbereiding begonnen: “Er was al best wat kwaliteit aanwezig”

voetbal derde nationale ADerdenationaler Tempo Overijse hervatte vorige week woensdag de groepstrainingen. De Overijsenaren hebben twee voorbereidingsperioden richting volgend seizoen ingepland. Trainer Johan Lauryssen is zeer blij dat hij weer op het veld kan staan: “Ik heb alles heel hard gemist.”

  1. KSK Heist ontvangt Francs Borains, de autoritaire leider in 1B: “Ook hun reeks zal ooit stoppen. Waarom zouden wij de drie punten niet kunnen pakken?”

    KSK Heist ontvangt Francs Borains, de autoritai­re leider in 1B: “Ook hun reeks zal ooit stoppen. Waarom zouden wij de drie punten niet kunnen pakken?”

    De rust lijkt te zijn weergekeerd bij KSK Heist. Niet dat het in aanloop naar de overwinning tegen Charleroi onrustig was, maar nu het vertrouwen een flinke boost heeft gekregen door die 0-1-zege zal het er aan de Lostraat in Heist toch iets gemoedelijker aan toegaan. De beloning is er eindelijk, nu nog die lijn doortrekken, en dit tegen de autoritaire leider uit Francs Borains, die met het maximum van 15 punten in de tabellen staat.
  2. Senne Vits en Rupel Boom pakken hoopgevend punt op bezoek bij Patro Eisden (0-0): “De vooruitzichten zijn mooi”

    Senne Vits en Rupel Boom pakken hoopgevend punt op bezoek bij Patro Eisden (0-0): “De vooruit­zich­ten zijn mooi”

    In de rangschikking schieten de Steenbakkers er niet al te veel mee op, maar op mentaal vlak betekende het punt dat werd gepakt bij Patro Eisden een wereld van verschil, 0-0 was de eindstand. Na vier nederlagen op rij is de nul van de tabellen en bewees Rupel Boom vanuit een stevige organisatie dan toch een resultaat te kunnen neerzetten. Doelman Senne Vits, voor het eerst dit seizoen tussen de palen in competitieverband, was tevreden na afloop.