Joes Oosterlinck (tweede van links) greep in de Johan Museeuw Classic, gewonnen door Jon Rye-Johnsen, net naast een plaats op het podium.
Volledig scherm
Joes Oosterlinck (tweede van links) greep in de Johan Museeuw Classic, gewonnen door Jon Rye-Johnsen, net naast een plaats op het podium. © VDB

Joes Oosterlinck vierde in Johan Museeuw Classic: “Ik wou winnen voor verzorger die zijn vrouw verloor”

Wielrennen junioresNet geen podiumplaats voor Joes Oosterlinck aan het einde van de Johan Museeuw Classic in Gistel. In een sprint met elf werd de tweedejaarsjunior uit Haaltert vierde na de Noor Jon Rye-Johnsen en de Nederlanders Rindert Buiter en Mike Bronswijk, vorige woensdag winnaar van de Trofee van Vlaanderen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstelling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstel­ling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”

  Bij KV Kortrijk is het zoeken naar fitte verdedigers om zondag tegen AA Gent met kans op slagen een vierde zege van het seizoen na te jagen. Ook achter de naam van Gilles Dewaele, de rechtsback die wekenlang in de belangstelling stond van de Buffalo’s, staat nog een vraagteken. De kustzoon zelf ligt erop gebrand de KVK-fans te tonen dat hij nog altijd met volle goesting een Kerel is, die gelooft in de kansen van zijn team. “Vorig seizoen pakten we zes op zes tegen Gent.”