Joeri Vermoesen is ontgoocheld in een aantal ploegmaats.
Volledig scherm
Joeri Vermoesen is ontgoocheld in een aantal ploegmaats. © Geert De Rycke

Joeri Vermoesen staat met Gent Hawks troosteloos laatste: “Bij aantal jongens is de mentaliteit ondermaats”

BASKETBAL TOP DIVISION ONEGent Hawks is ziek. Doodziek. Ook tegen Ieper konden de Stroppen geen zege behalen (58-66). Hawks staat na 4 wedstrijden troosteloos laatste in TDM1. Zonder zege, zonder vertrouwen. “De mentaliteit van sommige spelers is ondermaats voor tweede klasse”, poneert captain Joeri Vermoesen.

 1. Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”
  VROUWENVOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”

  AA Gent Ladies A werd door Anderlecht uit de kwartfinales van de Beker van België gehouden. De beloften van de vrouwelijke Buffalo’s zijn er in dit stadium van de bekercompetitie wel nog bij. Zelfs de halve finale wenkt, want AA Gent Ladies B, leider in eerste nationale, speelt zaterdag thuis tegen reeksgenoot en hekkensluiter Chastre.
 2. Oli Romero en Ninove azen op revanche na eerste verlieswedstrijd: “Wetteren moet de dupe worden”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Oli Romero en Ninove azen op revanche na eerste verlieswed­strijd: “Wetteren moet de dupe worden”

  Na de verrassende eerste seizoensnederlaag van vorige week op het veld van Harelbeke geeft leider Ninove zaterdagavond staartploeg Wetteren partij. Op papier een haalbare kaart voor de troepen van coach Haydock. Het als voorlaatste gerangschikte Wetteren kon immers de voorbije 6 wedstrijden enkel tegen rode lantaarn Ronse winnen. Op De Kloppers azen ze bovendien heel sterk op revanche na de eerste competitienederlaag van het seizoen.
 3. Van honkvast in Peer tot Kuifje in basketbalgek Valencia: Pascal Meurs bouwt aan zijn sportieve droom
  Basketbal

  Van honkvast in Peer tot Kuifje in basketbal­gek Valencia: Pascal Meurs bouwt aan zijn sportieve droom

  Pascal Meurs (41) woont en werkt sinds 1,5 jaar in Valencia. De Perenaar is er aan de slag in L’Alqueria del Basket, de academie van de Spaanse basketbalgrootmacht. Een droom die uitkomt, al mag het voor Meurs nog meer worden. “Voor ik naar Valencia kwam, zat ik eigenlijk gebeiteld in Luxemburg. Ik was er hoofdcoach in eerste nationale. Toch klonk de lokroep uit Spanje en vooral het aanbod uit Valencia luider. Ik ben erop ingegaan, want ja, ik ben nog niet klaar met dromen in het basketbal.”