Joel Sese Movoto (r.): "Elke wedstrijd gaat moeilijk worden, maar het komt in orde.”
Volledig scherm
Joel Sese Movoto (r.): "Elke wedstrijd gaat moeilijk worden, maar het komt in orde.” © Geert Tresignie

Joel Sese Movoto en Rhodienne-De Hoek gaan de boot in tegen Jong Lede: “We moeten ons volgende week zeker herpakken”

voetbal derde nationale ADerdenationaler Rhodienne-De Hoek heeft geen vervolg kunnen breien aan zijn knappe zes op zes. Zondagnamiddag verloor het in eigen huis met 0-2 van rode lantaarn Jong Lede. De mannen van trainer Dieter Van Dionant doen zo een slechte zaak in het klassement.

 1. Tim Baele en Moortsele moeten na stuntzege bij Nazareth-Eke nog twee weken wachten op mogelijke periodetitel: “Historische overwinning had nog mooier kunnen zijn”
  voetbal derde provinciale B

  Tim Baele en Moortsele moeten na stuntzege bij Nazareth-Eke nog twee weken wachten op mogelijke periodeti­tel: “Histori­sche overwin­ning had nog mooier kunnen zijn”

  Eendracht Moortsele schreef zaterdagavond al een beetje clubgeschiedenis met een knappe 2-3-overwinning bij zwarte beest Nazareth-Eke. Daar kan op 19 februari nog een paragraaf bijkomen: als VC Zwijnaarde de inhaalmatch van de zestiende speeldag op VC Huise-Ouwegem niet wint, is Moortsele de tweede periodekampioen.
 2. Depoitre (AA Gent) reageert op kritiek: “Hoe kan ik mijn niveau halen als ik telkens maar vijf of tien minuten krijg?”
  voetbal jupiler pro league

  Depoitre (AA Gent) reageert op kritiek: “Hoe kan ik mijn niveau halen als ik telkens maar vijf of tien minuten krijg?”

  Na de nederlaag op Cercle, kreeg AA Gent leider Racing Genk op bezoek. Na een veel betere prestatie dan afgelopen week, stond er toch opnieuw een 2-3-nederlaag op het bord. De goal van de hoop viel in het slot toen invaller Laurent Depoitre met de aansluitingstreffer het vuur nog wat kon aanwakkeren. Hij reageerde met de voeten én met woorden op de kritiek komende van Hein Vanhaezebrouck en algemeen manager Michel Louwagie.