Flankspeler Joel Kalonji hoopt snel opnieuw een plekje in de basiself te versieren bij Wijgmaal.
Volledig scherm
Flankspeler Joel Kalonji hoopt snel opnieuw een plekje in de basiself te versieren bij Wijgmaal. © Jorghé Van Hecke

Joel Kalonji (Ol. Wijgmaal) hoopt opnieuw te schitteren tussen de lijnen tegen Sporting Hasselt: “Ik voel nog altijd vertrouwen”

voetbal tweede nationale BGezien de reeks die Olympia Wijgmaal de voorbije weken neerzette, trekt het dit weekend zowaar als favoriet naar Sporting Hasselt. Benieuwd hoe lang de manschappen van trainer De Pauw dit niveau kunnen aanhouden en punten blijven pakken. De Limburgers hebben alleszins iets recht te zetten in eigen huis na het 0-2-verlies tegen Bocholt.

  1. Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

    Wie dacht dat Sporting Tisselt na het behalen van de eerste periode een terugval zou kennen, kreeg vooralsnog ongelijk. De promovendus verloor sindsdien weliswaar regelmatiger een duel, maar in 2023 blijft het vooralsnog ongeslagen. Na de 1-2 zege bij Retie won het vorige zondag ook op bezoek bij Mariekerke-Branst met 1-3. Zo profiteerde Tisselt van de nederlaag van Berlaar-Heikant om naar de tweede plaats te springen, in het spoor van leider Berg en Dal.