Joël Di Biniamu Nganga speelde in het verleden twee jaar bij de beloften van Antwerp.
Volledig scherm
Joël Di Biniamu Nganga speelde in het verleden twee jaar bij de beloften van Antwerp. © GMAX

Joël Di Biniamu Nganga wil zich bij Sint-Lenaarts in de kijker spelen: “Ik doe dit om de club te bedanken, maar ik mik eigenlijk hoger”

voetbal derde nationale BNa verdediger Staf De Graeve (KV Mechelen) en doelman Jordi Nolle (Rupel Boom) realiseerde Sint-Lenaarts met Joël Di Biniamu Nganga nog een derde wintertransfer. De 21-jarige ex-aanvaller van onder meer Antwerp en Union tekende een contract tot het einde van het seizoen.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Célestin De Schrevel viert profcontract bij AA Gent met profdebuut: “Jammer genoeg geen clean sheet”
  Voetbal 1A

  Célestin De Schrevel viert profcon­tract bij AA Gent met profdebuut: “Jammer genoeg geen clean sheet”

  Hein Vanhaezebrouck moest puzzelen na de blessure van Davy Roef. Met Sinan Bolat op weg naar de uitgang besloot hij z'n twee jonge doelmannen, Louis Fortin(20) en Célestin De Schrevel(20) elk een helft te gunnen. Célestin De Schrevel, die de beloften van de Buffalo’s mee naar de vijfde plek in de stand bracht, kreeg na de rust het meeste werk. Hij vierde met die wedstrijd ook z’n eerste profcontract.