Maaseik mocht woensdag als verliezend finalist ook op het podium.
Volledig scherm
Maaseik mocht woensdag als verliezend finalist ook op het podium. © Belga

Joel Banks (Maaseik) is ondanks missen van titel toch fier op zijn ploeg: “We kwamen net iets tekort”

Volleybal Euromillions LeagueGeen zeventiende titel voor Maaseik, geen derde jaar op rij succes voor Joel Banks die de Maaseikenaars in 2018 en 2019 na een lange drooglegging weer over de streep trok. De Maaslanders ondergingen de simpele wet van de sterkste: Roeselare is de verdiende kampioen. “Klopt, een ploeg die negen sets op rij wint, heeft de titel niet gestolen. De West-Vlamingen waren gewoon beter”, vertelt Joel Banks.

 1. Andrew Hjulsager ‘not amused’ na Oostends verlies tegen AA Gent: “Geen Europees voetbal? Er zijn grotere problemen dan dat alleen”
  VOETBAL 1A

  Andrew Hjulsager ‘not amused’ na Oostends verlies tegen AA Gent: “Geen Europees voetbal? Er zijn grotere problemen dan dat alleen”

  KV Oostende heeft geen revanche kunnen pakken tegen AA Gent voor het verlies van vorige donderdag (2-1). In eigen huis ging het zondag met 0-4 onderuit. De match was in de eerste helft eigenlijk al gespeeld, toen tussen de 0-1 en 0-2 doelman Guillaume Hubert naar de kant moest met een directe rode kaart. “Onterecht, maar het mag geen excuus zijn", zucht Arthur Theate. Middenvelder Andrew Hjulsager, die werd gehuldigd als KVO-speler van het jaar, stelt het scherper.
 1. Straffe beelden tonen hoe Remco Evenepoel en ploegmaats aan zware crash ontsnapten
  Play
  Giro
  3

  Straffe beelden tonen hoe Remco Evenepoel en ploegmaats aan zware crash ontsnapten

  15 mei
 2. Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”
  Play
  Rode Duivels
  12

  Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”

  10:49