Jochen De Leye: "De kern voor volgend seizoen is compleet. We hebben de ploeg in elke linie versterkt.”
Volledig scherm
Jochen De Leye: "De kern voor volgend seizoen is compleet. We hebben de ploeg in elke linie versterkt.” © kms

Jochen De Leye en Borght-Humbeek zoeken nog een hoofdtrainer: “Iemand die aanvallend voetbal brengt met enige zin voor realisme”

Eersteprovincialer Borght-Humbeek is nog op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. Dat laat Jochen De Leye, lid van de sportieve cel, weten. We maakten van de gelegenheid gebruik om samen met De Leye de balans van de afgelopen maanden op te maken en ook al vooruit te kijken.

 1. Net geen stuntzege van Eendracht Aalst Ladies in Genk na kuitbeenbreuk van Baccarne
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PLAY-OFF 2

  Net geen stuntzege van Eendracht Aalst Ladies in Genk na kuitbeen­breuk van Baccarne

  Een stuntzege leek voor Eendracht Aalst Ladies op Racing Genk in de maak, tot het noodlot alweer toesloeg. Doelvrouw Silke Baccarne liep in de slotfase bij een 2-3-voorsprong voor Aalst, na een overtreding van Hanne Merkelbach, een kuitbeenbreuk op. Veldspeelster Tiana Andries moest haar noodgedwongen vervangen en incasseerde alsnog in de 98ste minuut de gelijkmaker.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei