SK Snaaskerke mikt dit seizoen op een veilige stek in de middenmoot van tweede provinciale B.
Volledig scherm
SK Snaaskerke mikt dit seizoen op een veilige stek in de middenmoot van tweede provinciale B. © RV

Joan Quataert schiet Snaaskerke naar cruciale zege tegen Lissewege: “Ik voel me hier opnieuw herboren”

voetbal tweede provinciale BSK Snaaskerke heeft onderin het klassement van tweede provinciale B een belangrijke zege geboekt tegen FC Lissewege. Een doelpunt van Joan Quataert was genoeg voor een krappe zege. Snaaskerke springt dankzij de driepunter over Lombardsijde en Lichtervelde naar de twaalfde plaats, op één puntje van de gedeelde negende plaats van Lissewege.

 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Pierre Lambrecht moet met Olsa Brakel driepunter pakken bij concurrent Westhoek: “Enkel winst kan crisis afwenden”
  Voetbal tweede nationale A

  Pierre Lambrecht moet met Olsa Brakel driepunter pakken bij concurrent Westhoek: “Enkel winst kan crisis afwenden”

  Olsa Brakel deed door de verliespartij op Dikkelvenne het voorbije weekend een bijzonder slechte zaak. Niet alleen zakte geel-zwart verder weg in het klassement, bovendien zag de ploeg de concurrenten in de degradatiestrijd nagenoeg allemaal dichterbij sluipen. De kloof met de gevarenzone bedraagt nog slechts drie punten. Laat die kloof net met de ploeg zijn die Brakel zondag moet bekampen, met name Westhoek. Een belangrijke zespuntenmatch voor beide ploegen dus.