Jo Gilis aan het werk tegen de beloften van Club Brugge. Dit weekend moeten Gilis en co zich proberen te herpakken tegen Westerlo.
Volledig scherm
Jo Gilis aan het werk tegen de beloften van Club Brugge. Dit weekend moeten Gilis en co zich proberen te herpakken tegen Westerlo. © Belga

Jo Gilis en Lierse willen zich herpakken in Kempense derby: “We moeten samen uit deze moeilijke situatie geraken”

Voetbal 1BLierse-Westerlo is dit weekend een Kempense derby onder hoogspanning in 1B. Zowel de Pallieters als de Kemphanen hebben de punten heel erg nodig. Vooruitblikken op deze clash doen we met Jo Gilis, Westels jeugdproduct in Lierse loondienst. “De nederlaag tegen Club Brugge B was een wake-up call.”

 1. Annelies Sarrazin verkozen tot West-Vlaams atlete van 2020: “Mooie erkenning voor mijn prestaties en voor het snelwandelen”
  ATLETIEK

  Annelies Sarrazin verkozen tot West-Vlaams atlete van 2020: “Mooie erkenning voor mijn prestaties en voor het snelwande­len”

  Afgelopen weekend werden Alexander Doom (AVR) en Annelies Sarrazin (FLAC) door de Algemene Vergadering van het Provinciaal Atletiekcomité verkozen tot West-Vlaamse atleten van het jaar 2020. Kwartmijler Doom won de trofee al eens in 2017, maar voor snelwandelaarster Sarrazin was het een primeur. “Deze prijs staat toch mooi op mijn palmares”, zegt ze.
 2. Patrick Pauwels (BMV): “Padel wordt een stevige concurrent voor de volleybalsport”

  Patrick Pauwels (BMV): “Padel wordt een stevige concurrent voor de volleybal­sport”

  Patrick Pauwels is in het volleybalwereldje een gekend figuur. Hij begon als verantwoordelijke voor de kalendercommissie in de provincie Oost-Vlaanderen en klom op tot secretaris en later voorzitter van de volleybalbond in Oost-Vlaanderen. Daardoor was Pauwels ook lid van de Raad van Bestuur bij Volley Vlaanderen. Nu zetelt hij nog in de ontmoetingscommissie en is hij vooral secretaris van BMV, Beveren-Melsele-Volleybal.
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"