Jo Delpire volgend seizoen terug T1 bij vrouwen HC Sint-Truiden uit eerste nationale.
Volledig scherm
Jo Delpire volgend seizoen terug T1 bij vrouwen HC Sint-Truiden uit eerste nationale. © Borgerhoff

Jo Delpire volgend seizoen terug T1 bij vrouwen HC Sint-Truiden: “Vraag van bestuur kwam onverwachts, maar ik ben klaar voor de uitdaging”

HandbalHet bestuur van handbal Sint-Truiden kwam zaterdag met de melding dat de club komend seizoen niet verder gaat met de huidige trainer Richard Curfs. De vrouwen van Sint-Truiden zijn nochtans sterk op dreef in eerste nationale, met een tweede plaats op twee punten van leider Femina Wezet, maar Jo Delpire zal volgend seizoen terugkeren als T1 van de damesploeg.

  1. T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”
    Voetbal eindronde Tweede nationale

    T4 Benny Liebens (SV Belisia) blikt tevreden terug op het seizoen: “Dit verlies op Aalst verandert niets aan onze prestatie”

    Coach Luc Nilis behield het vertrouwen in de elf die tegen Lokeren-Temse voor een overtuigende prestatie zorgden. Een nieuwe krachtexplosie zat er op Aalst evenwel niet in. T4 Benny Liebens blikt na afloop terug op het seizoen en op deze wedstrijd in het bijzonder. “Het isop zich al een heel kunstwerkje dat wij er in deze stijgersronde bij zijn. Het bevestigt dat wij als team een groeiproces hebben doorlopen en daarvoor ook beloond werden. De 2-0-nederlaag op Aalst leverde in de groep geen ontgoocheling op.”