Jo De Meyer hoopt dat SKDJ Lovendegem een stap voorwaarts kan zetten: “Ik wil Lovendegem weer op de kaart zetten.”
Volledig scherm
Jo De Meyer hoopt dat SKDJ Lovendegem een stap voorwaarts kan zetten: “Ik wil Lovendegem weer op de kaart zetten.” © Robby Verdickt

Jo De Meyer voelt zich al thuis bij SK Lovendegem: “Verrast door de goede omkadering”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE ATweedeprovincialer SKDJ Lovendegem was de voorbije jaren een ietwat grijze ploeg. Zelden kwam het in de problemen, maar een plaatsje in de subtop veroveren zat er niet in. Kersvers T1 Jo De Meyer wil daar graag verandering in brengen. Al wil hij ook niet al te hoog van de toren blazen.

 1. Milan Iket (SV Oostkamp) maakt doel van eerste periodetitel: “We kunnen ons niet meer verstoppen na deze goede reeks”
  VOETBAL DERDE NATIONALE A

  Milan Iket (SV Oostkamp) maakt doel van eerste periodeti­tel: “We kunnen ons niet meer verstoppen na deze goede reeks”

  SV Oostkamp is als enige ploeg ongeslagen in derde nationale A en telt intussen 5 punten bonus op eerste achtervolger Voorde-Appelterre. Met nog drie wedstrijden te gaan in de eerste periode kan de rood-witte formatie dit weekend, wanneer Eppegem op bezoek komt, een stevige optie nemen op de eerste periodetitel. Doelman Milan Iket wil dan ook niet langer de kat uit de boom kijken.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.