Jo Coppens bij zijn persvoorstelling in februari. Zijn verblijf bij Unterhaching blijft beperkt tot een half seizoen.
Volledig scherm
Jo Coppens bij zijn persvoorstelling in februari. Zijn verblijf bij Unterhaching blijft beperkt tot een half seizoen. © SpVgg Unterhaching / RV

Jo Coppens (30) degradeert met Unterhaching en gaat op zoek naar nieuwe club: “In België leeft nog het beeld van de jonge Coppens”

Voetbal BuitenlandZonhovenaar Jo Coppens (30) verliet de Noorse promovendus Lillestrøm afgelopen winter voor meer speelgelegenheid bij de Duitse derdeklasser Unterhaching. Hoewel de doelman sterk presteerde, kon hij zijn team niet van de degradatie behoeden en kiest hij aan het einde van het seizoen voor een nieuw avontuur. Al is de bestemming vooralsnog onbekend.

  1. Stijn D’Hulst verliest met Red Dragons twee wedstrijden in Final 4: “Alles gegeven, maar het was onvoldoende”
    VOLLEYBAL

    Stijn D’Hulst verliest met Red Dragons twee wedstrij­den in Final 4: “Alles gegeven, maar het was onvoldoen­de”

    De Red Dragons hebben in Kortrijk de hoge verwachtingen in de European Golden League niet kunnen inlossen. Ze gingen twee keer zonder setwinst ten onder tegen Oekraïne en Estland en sluiten zo de Final Four op de laatste plaats af. “Natuurlijk hadden we gehoopt op betere resultaten, zeker in eigen land. We waren helaas niet goed genoeg”, zegt thuisspeler Stijn D’Hulst.