Jo Christiaens trekt ook dit seizoen volop de kaart van de jeugd met Turnhout.
Volledig scherm
Jo Christiaens trekt ook dit seizoen volop de kaart van de jeugd met Turnhout. © Mpics

Jo Christiaens en Turnhout kennen verstoorde voorbereiding op bekerduel tegen Torpedo Hasselt: “Omstandigheden zijn niet ideaal”

voetbal eerste ronde Beker van BelgiëMet een week vertraging speelt derdenationaler Turnhout zaterdag zijn eerste match van het nieuwe seizoen. De troepen van coach Jo Christiaens ontvangen in de eerste ronde van de Croky Cup Torpedo Hasselt.

 1. Debutant Jordi Nolle en Rupel Boom niet voorbij Heist in kansarm duel (0-0): “We toonden een uitstekende vechtersmentaliteit”
  Voetbal 1N

  Debutant Jordi Nolle en Rupel Boom niet voorbij Heist in kansarm duel (0-0): “We toonden een uitsteken­de vechters­men­ta­li­teit”

  Rupel Boom was onmondig in aanvallend opzicht tegen Heist, maar ook de bezoekers kregen weinig voor mekaar en zo eindigde de partij op een logisch 0-0-gelijkspel. Een rustig debuut dus voor Jordi Nolle, die de voorkeur kreeg in doel bij de Steenbakkers op Vlogaert. Eén keer moest hij zich wel gewonnen geven bij de bezoekende strafschop van Bamona, maar de paal stak de van Hoogstraten overgekomen doelman een handje toe.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.