De Wulf, Thalhammer, Muslic en TD Aviña, vorige maandag bij de persvoorstelling van de nieuwe T1. Die zit vanavond nog in de tribune om zijn nieuwe spelersgroep te observeren.
Volledig scherm
De Wulf, Thalhammer, Muslic en TD Aviña, vorige maandag bij de persvoorstelling van de nieuwe T1. Die zit vanavond nog in de tribune om zijn nieuwe spelersgroep te observeren. © BELGA

Jimmy De Wulf coacht Cercle Brugge samen met Miron Muslic vanavond in bekerduel op KV Mechelen: “Ons gameplan is klaar”

VOETBAL BEKER VAN BELGIËHet zijn hectische dagen geweest op Cercle Brugge, met het veelbesproken ontslag van T1 Yves Vanderhaeghe na de zege van vorige zaterdag tegen KV Mechelen en de daaropvolgende aanstelling van Dominik Thalhammer tot diens opvolger. Vanavond staan KV en de Vereniging weer tegenover elkaar, in het AFAS-stadion Achter de Kazerne dit keer, en met een interimduo in de groen-zwart dug-out. Miron Muslic en Jimmy De Wulf coachen Cercle, Thalhammer observeert vanuit de tribune. 

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgoocheling”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgooche­ling”

  Eersteprovincialer Berg en Dal boekte het voorbije weekend een opmerkelijk resultaat. Op het veld van Sporting Hasselt, de Limburgse formatie uit tweede nationale B, stapte de Meerhoutse formatie na een oefenmatch met een 4-4-gelijkspel van het veld. Toch heerste er na afloop bij Dean Joris ontgoocheling. Het eergevoel van een sportman kwam tot uiting.
 2. Vrijwilligers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvolle volleybalclub: “Voor sfeer en gezelligheid verdient men hier een tien”
  volleybal liga A

  Vrijwilli­gers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvol­le volleybal­club: “Voor sfeer en gezellig­heid verdient men hier een tien”

  Op 7 december wordt jaarlijks de dag van de vrijwilliger gevierd. Bij Asterix Avo maakte men een uitzondering en heeft men vorige zaterdag twee vrijwilligers in de bloemetjes gezet wegens tien jaar fel gewaardeerde inzet voor de club. Bon Onghena, 78 jaar, blijft met verbazende energie de kassa aan de inkom verzorgen. Guy Verbraeken, 65 jaar, huppelt met zijn fototoestel rond het volleybalveld om wekelijks de mooiste plaatjes te schieten.