Jim Van Osselaer hoopt de heenronde te kunnen afsluiten met vier extra punten.
Volledig scherm
Jim Van Osselaer hoopt de heenronde te kunnen afsluiten met vier extra punten. © EVL

Jim Van Osselaer met VW Hamme naar Jong Lede: “Alle troeven in handen om te winnen, maar vergeet niet dat Lede ons zwart beest is”

Voetbal Derde Nationale ADe streekderby in derde nationale A tussen Jong Lede en Vigor Wuitens Hamme heeft op papier alles in huis om garant te staan voor een leuke pot voetbal. Beide ploegen presteren de jongste weken bijzonder sterk en maken aanspraak op een plaats bij de top vijf. Ze lieten vorig weekend ook allebei een steekje vallen.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”
  voetbal tweede nationale B

  Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”

  Wie zondag in de topper tegen Capellen uitkijkt naar het debuut van Ewin Wang, zal toch nog een weekje op zijn honger blijven zitten. “Afgelopen week kreeg ik bij KVK Wellen een derde geel kartonnetje, waardoor ik automatisch geschorst ben voor de eerstvolgende wedstrijd”, aldus de Nederlander. “Dat stelt me wel in staat om de andere jongens bij Belisia nog beter te leren kennen. Jammer voor de achterban, maar ik beloof hen er een week later volledig te staan.”
 1. Niels Loriers met FC Lebbeke tegen Lyra-Lierse: “Tegenstander staat momenteel zwaar onder zijn mogelijkheden geklasseerd”
  Voetbal Tweede Nationale B

  Niels Loriers met FC Lebbeke tegen Ly­ra-Lier­se: “Tegenstan­der staat momenteel zwaar onder zijn mogelijkhe­den geklas­seerd”

  Zaterdagavond staat FC Lebbeke voor een verraderlijke verplaatsing naar Lyra-Lierse. De Pallieters staan met hun tiende plaats momenteel maar in de middenmoot van tweede nationale B. Toch gaat menigeen ervan uit dat de ploeg meer kwaliteiten heeft. Voor de Lebbekenaren – zestiende in de ranking – is ieder punt dan weer welkom.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Kevin Jacobs opnieuw aan het roer bij HC Sasja na interlandbreak: “Veel opgestoken op het WK”
  Handbal eerste nationale

  Kevin Jacobs opnieuw aan het roer bij HC Sasja na interland­break: “Veel opgestoken op het WK”

  HC Sasja moest het enkele weken zonder T1 stellen. Kevin Jacobs ging als hulptrainer mee met de Red Wolves naar het WK handbal in Zweden en Polen. De oefenmeester meldde zich eind januari opnieuw aan bij de eerstenationaler. Hij boekte meteen een belangrijke 28-29-zege op het terrein van Izegem en zo neemt Sasja een stevige optie op de tweede plaats in de reguliere competitie, die over twee speeldagen eindigt. Houthalen komt dit weekend op bezoek in Sporthal Sorghvliedt.