De U13 van SK Deinze oefenen zaterdag bij hun leeftijdsgenoten van eersteklasser KV Oostende.
Volledig scherm
De U13 van SK Deinze oefenen zaterdag bij hun leeftijdsgenoten van eersteklasser KV Oostende. © RV

Jeugd SK Deinze stoomt zich klaar voor een eerste en hopelijk volledige competitie bij de elite

Voetbal jeugdZaterdag 24 juli speelt de jeugd van SK Deinze haar eerste oefenmatchen. De U16 en U18 oefenen bij Club Brugge; U13 en U14 op KV Oostende; U11A, U12A en U10A en B bij KAA Gent. Voor directeur jeugdopleiding Frederik Platteeuw de start van een eerste volledig seizoen bij de elitejeugd.

 1. Doelman Xavier Gies: “Ik wil met FCV Dender hogerop”
  voetbal eerste nationale

  Doelman Xavier Gies: “Ik wil met FCV Dender hogerop”

  Xavier Gies is al jarenlang een betrouwbaar sluitstuk bij FCV Dender. Wie hem tegen Waasland-Beveren sterk bezig zag, kan enkel beamen dat het jammer is dat de 24-jarige doelman tot dusver nog geen kans op een hoger niveau kreeg. Er zat nochtans tijdens het tussenseizoen een transfer naar RFC Seraing in, maar door omstandigheden ging de zaak niet door. Intussen verlengde Gies zijn contract bij FCV Dender met drie seizoenen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).