Jetze Van Campenhout behaalde in Knesselare solo zijn eerste seizoenswinst.
Volledig scherm
Jetze Van Campenhout behaalde in Knesselare solo zijn eerste seizoenswinst. © Robby Verdickt

Jetze Van Campenhout vindt goede benen terug in Knesselare: “Eerste zege is een opsteker”

Veldrijden beloftenWie in september in het veld kan winnen, start het nieuwe seizoen met veel vertrouwen. Voor Jetze Van Campenhout zit het dus goed, want de belofte uit Kapelle-op-den-Bos behaalde in Knesselare zijn eerste overwinning van het seizoen. Drie maanden geleden zag het er nochtans minder goed uit.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?