Jesse Vandenbulcke, eind augustus 2020 met de nationale ploeg aan de slag op het EK in Plouay, hoopt de finale van de Omloop HNB een beetje te kleuren.
Volledig scherm
Jesse Vandenbulcke, eind augustus 2020 met de nationale ploeg aan de slag op het EK in Plouay, hoopt de finale van de Omloop HNB een beetje te kleuren. © BELGA

Jesse Vandenbulcke zaterdag van partij in Omloop: “Ik ben in vorm voor koers die me ligt”

VROUWEN PROFSZijn er naast Jolien D’hoore en Belgisch kampioene Lotte Kopecky nog rensters van eigen bodem die in de Omloop HNB met ambities starten? Bij Lotto Soudal Ladies is ex-nationaal kampioene Jesse Vandenbulcke de kopvrouw.

 1. SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza
  autosport

  SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza

  Selleslagh Racing Team uit Merchtem is ondertussen één van de vaste waarden van de GT4 European Series geworden en ook in 2021 is het team van vader en zoon Selleslagh weer prominent aanwezig op het Europese autosporttoneel. SRT zet twee Mercedes-AMG GT4 in, de #34 voor de jonge Belg O’Neill Muth uit Dilbeek en de al even jonge Italiaan Luca Bosco, terwijl we in de #35 de Antwerpenaar Sven Van Laere en nog een man uit de Vlaamse rand, Johan Vannerum, met ambities in AM-Cup zien starten.
 2. Nieuwbakken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemotiveerd om te slagen”
  Voetbal Tweede provinciale

  Nieuwbak­ken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemoti­veerd om te slagen”

  Patrick Monnissen is de nieuwe hoofdtrainer van Park Houthalen. Hij volgt Ronny Achten op die zijn trainersplunje aan de haak hing. Monnissen was vorig seizoen trainer bij het Nederlandse RKVV Willem 1 in Maastricht. “Aan de gesprekken met Park Houthalen hield ik meteen een goed gevoel over en we zaten snel op dezelfde golflengte”, zegt de Dilsenaar.
 1. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League

 2. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"