KSVO-aanvoerder Jesse Martens zal komende zomer aan zijn dertiende seizoen in het shirt van de geelhemden beginnen.
Volledig scherm
KSVO-aanvoerder Jesse Martens zal komende zomer aan zijn dertiende seizoen in het shirt van de geelhemden beginnen. © Geert De Rycke

Jesse Martens verlengt contract bij KSV Oudenaarde: “Niet getwijfeld ondanks ik in Dilbeek woon”

voetbal tweede nationale AJesse Martens (30) speelt ook volgend seizoen bij KSV Oudenaarde. We dachten nochtans dat de kapitein van KSVO twijfelde om wekelijks drie tot vier keer van Dilbeek naar Oudenaarde en terug te rijden. De middenvelder tekende in de lente van 2009 zijn eerste contract bij de geelhemden.

 1. Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) tussen de beker en de behoudsstrijd: “Vooral tweede helft in Anderlecht onthouden”
  VOETBAL 1A

  Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) tussen de beker en de behouds­strijd: “Vooral tweede helft in Anderlecht onthouden”

  Zondagavond trekt Cercle Brugge naar Racing Genk op puntenjacht in zijn overlevingsstrijd. Genk bekert intussen verder en lijkt uit het dipje te klimmen. Voor Cercle zit het bekeravontuur er op. In Anderlecht konden de Bruggelingen hun sterke tweede helft niet in een gelijkmaker omzetten. “De eliminatie steekt toch wel een beetje”, zucht Hannes Van Der Bruggen. “Want hoe vaak heb je in je carrière uitzicht op een bekerfinale?”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"