Jesse Claessens (in het zwart) scoorde zaterdag voor de tweede week op rij.
Volledig scherm
Jesse Claessens (in het zwart) scoorde zaterdag voor de tweede week op rij. © RV / Sint-Lenaarts

Jesse Claessens effent pad voor Sint-Lenaarts tegen Wijgmaal (2-0): “Ik vind steeds beter mijn draai”

voetbal derde nationale BSint-Lenaarts boekte afgelopen weekend een tweede thuisoverwinning op rij. Na de 1-0-derbyzege tegen Zwarte Leeuw twee weken geleden bleken doelpuntenmaker Jesse Claessens en co. zaterdagavond ook een maatje te groot voor Olympia Wijgmaal: 2-0.

 1. Laure Flament na de nederlaag van Gent in de CEV Cup: “Tegen Oudegem moeten we ons enthousiasme terugvinden”
  Volleybal

  Laure Flament na de nederlaag van Gent in de CEV Cup: “Tegen Oudegem moeten we ons enthousias­me terugvin­den”

  De heenwedstrijd in de voorbereidende fase van de kwartfinale in de CEV Cup is voor VDK Gent niet verlopen zoals zij het op voorhand gedroomd hadden. De Poolse ploeg van Budowlani Lódz was meer dan één maatje te groot voor de Belgische kampioenen. Een droge 0-3-uitslag en een flinke nederlaag, dat zijn ze niet gewend in Gent. Volgende week moet Gent naar Polen, maar eerst staat zaterdag de confrontatie tegen Oudegem op het programma.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Kampioenenmaker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij...Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”

  Kampioenen­ma­ker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij...Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”

  Nauwelijks enkele dagen na de bekendmaking van de transfer van Jonas Laureys, tekende met Maxim Versteeven opnieuw een speler voor volgend seizoen bij Racing Mechelen woensdagavond. Op zich geen wereldschokkend nieuws, maar wel opvallend. Versteeven maakte Racing vorig seizoen immers niet alleen kampioen door in volle titelstrijd te scoren voor Wellen tegen Racing-concurrent Pelt, hij kwam daarbij ook naar buiten als supporter van de buren van KV.