Jérome Vandenberghe wil in de resterende wedstrijden nog een en ander laten zien met Kortrijk Spurs.
Volledig scherm
Jérome Vandenberghe wil in de resterende wedstrijden nog een en ander laten zien met Kortrijk Spurs. © VDB

Jérome Vandenberghe (Kortrijk Spurs) baalt na schrappen van Beker van Vlaanderen: “Ik was nieuwsgierig hoever we konden geraken”

BASKETBAL TOP DIVISION ONEDinsdag besliste Basketbal Vlaanderen om de Beker van Vlaanderen met onmiddellijke ingang te schrappen. Een beslissing waar Jérome Vandenberghe van Kortrijk Spurs (Top Division One) niet op zat te wachten. Hij had voor dit seizoen de nodige ambities in de beker.

 1. Ninoofse T2 Dave Van Waes moet plaatsmaken voor beloftencoach Joery Cammu: “Het is mooi geweest”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Ninoofse T2 Dave Van Waes moet plaatsma­ken voor beloften­coach Joery Cammu: “Het is mooi geweest”

  KVK Ninove ontvangt zaterdagavond nog eens een topploeg op De Kloppers. Met La Louvière krijgen de groenhemden weer een profelftal op bezoek. De Walen blikten afgelopen weekend nog Heist in met 6-2, al wisselen ze wel goede prestaties met mindere af. Als Ninove zich sportief wil redden, dan zal de ploeg toch tegen de toppers ook punten moeten zien te sprokkelen. Een opdracht die dit seizoen nog maar amper lukte.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.