Jeroen Vanneste doet het zowel in enkel als in dubbel uitstekend
Volledig scherm
Jeroen Vanneste doet het zowel in enkel als in dubbel uitstekend © VdB

Jeroen Vanneste boekt in Antalya zesde toernooiwinst in het enkelspel

tennisZondag won de 27-jarige Jeroen Vanneste het internationaal toernooi van het Turkse Antalya. In de beslissende wedstrijd gaf Vanneste (ATP413) met 6-4,6-3-cijfers de Zwitser Sandro Ehrat (ATP410) het nakijken. Voor de Roeselarenaar alvast een opsteker nadat de voorbije jaren verschillende blessures de spelbrekers van dienst waren.

 1. Succescoach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalconsulent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”
  Voetbal

  Succes­coach Urbain Spaenhoven gaat aan de slag als extern voetbalcon­su­lent: “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik nog op veel plaatsen van nut zijn”

  Urbain Spaenhoven - ex-trainer van ploegen als Beerschot-Wilrijk, Lierse Kempenzonen en Rupel Boom – geeft zijn carrière in het voetbal een nieuwe wending. Voortaan kunnen clubs (en trainers) de 63-jarige Spaenhoven inhuren als extern consulent. “Met mijn dertig jaar ervaring kan ik op veel plaatsen nog iets bijbrengen.”
 2. Voor het eerst sinds 2009 zijn vrouwen Gantoise weer kampioen: “Hopelijk is dit de start van een reeks”
  HOCKEY EREDIVISIE VROUWEN FINALE PLAY-OFFS

  Voor het eerst sinds 2009 zijn vrouwen Gantoise weer kampioen: “Hopelijk is dit de start van een reeks”

  De honger naar de landstitel was groot en het voorbije weekend zijn de hockeyvrouwen van Gantoise erin geslaagd om die eerste nationale kroon sedert 2009 te veroveren. Een matuur Gantoise telde Dragons uit: zaterdag werd het 3-0 en zondag 3-2. In beide wedstrijden werd het openingsdoelpunt van Gantoise door de 17-jarige Noa Schreurs gescoord.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01