Jeroen Vanderheiden, hier nog baas over Ilias Van Nuffel in de wedstrijd tegen RC Mechelen, bezorgde zijn team met een laat kopbaldoelpunt alsnog een punt op Berlaar-Heikant.
Volledig scherm
Jeroen Vanderheiden, hier nog baas over Ilias Van Nuffel in de wedstrijd tegen RC Mechelen, bezorgde zijn team met een laat kopbaldoelpunt alsnog een punt op Berlaar-Heikant. © Bart Borgerhoff

Jeroen Vanderheiden (KVK Wellen): “Uiteindelijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”

voetbal derde nationale BAls je een week eerder leider Racing Mechelen op een krachtige wijze puntenloos huiswaarts stuurt, kan je er vanop aan dat de verwachtingen voor de trip naar Berlaar-Heikant hooggespannen stonden. Miste Wellen zondag dan de kans om wat verder weg te lopen van de onderste regionen ? Jeroen Vanderheiden heeft voor ons de analyse gemaakt en zegt het volgende: “Na afloop kan je alleen maar stellen dat we met een puntendeling uiteindelijk goed wegkomen.”

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.