Jeroen Van Den Driessche (rechts) schermt de bal af voor een opzittende Jouk Vermeeren van Hoogstraten.
Volledig scherm
Jeroen Van Den Driessche (rechts) schermt de bal af voor een opzittende Jouk Vermeeren van Hoogstraten. © Mpics

Jeroen Van Den Driessche en Berchem Sport nemen valse start tegen Hoogstraten (1-4): “Geleverde inzet is enige positieve noot”

Voetbal 2NBBerchem Sport ging zaterdagavond zwaar onderuit tegen een sterk Hoogstraten. De bezoekers gingen met een verdiende, dubbele voorsprong rusten en dikten meteen na de pauze de score aan tot 0-3. De kelk moest daarna nog helemaal leeg met een uitsluiting van Peers en een vierde tegengoal. De eerredder van Van Hoof was ook niet meer dan dat.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Jolan Cox leidt Maaseik naar winst in Borgworm: “Drie punten, maar er is nog werk”
  Volleybal EML-league

  Jolan Cox leidt Maaseik naar winst in Borgworm: “Drie punten, maar er is nog werk”

  Greenyard Maaseik is de competitie gestart met 1-3-winst in Borgworm. De Maaslanders klommen vlot naar 0-2, maar ze gaven de derde set uit handen. In de vierde set zette een op dreef gekomen Jolan Cox orde op zaken. “We hebben geen fout gemaakt op de openingsspeeldag. Dat is de belangrijkste conclusie. We pakken drie punten terwijl we nog ver van onze beste niveau zijn. Ja, er is nog werk, maar dat is geen verrassing”, zegt Jolan Cox.