Jeroen Kerkhof is één van de smaakmakers bij mannen 5.
Volledig scherm
Jeroen Kerkhof is één van de smaakmakers bij mannen 5. © Robby Verdickt

Jeroen Kerkhof: “Blij dat ik ook bij heren 4 kan spelen”

TennisBij mannen 5 is Jeroen Kerkhof (Saint-Denis) één van de smaakmakers. De Gentenaar met Nederlandse roots heeft nu al drie toernooizeges op zak. Vorig weekend kroonde hij zich tot winnaar bij mannen 5 op het toernooi bij TC Witte Kaproenen. Daar haalde hij het van Louis Callens (6-3, 6-2). Eerder won hij ook al bij mannen 35/5 op Standaard Wetteren en bij mannen 35/4 op TC Deinze. Kerkhof wil links en rechts verder op zoek naar toernooiwinst.

 1. Nathalie Lemmens breekt helemaal door bij de Yellow Tigers: “Ik tracht mijn team te helpen”
  volleybal

  Nathalie Lemmens breekt helemaal door bij de Yellow Tigers: “Ik tracht mijn team te helpen”

  De Yellow Tigers zijn volop aan de slag op het WK volleybal in Nederland. De nationale vrouwenploeg doet op dit moment wat het moet doen, namelijk winnen van exotische landen zoals Puerto Rico en Kenia. Dat die mooie resultaten werden neergezet zonder setverlies is een pure bonus. Nu komen de toplanden eraan. Morgen ontmoet België superfavoriet Italië, vrijdag volgt de clash tegen de thuisploeg uit Holland.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 1. Arno Van Dessel is Rising Star en ziet topjaar bekroond: “Geweldig wat ik op mijn leeftijd al mocht beleven”
  hockey gouden stick

  Arno Van Dessel is Rising Star en ziet topjaar bekroond: “Geweldig wat ik op mijn leeftijd al mocht beleven”

  Voor de 19-jarige Arno Van Dessel is 2022 een jaar om in te kaderen. De middenvelder van Herakles veroverde zijn eerste caps bij de Red Lions, oogstte veel lof met zijn prestaties én won zondagavond de Gouden Stick als Rising Star van de ION Hockey League. “Het gaat snel, maar ik blijf met beide voeten op de grond. Er zijn immers nog wel wat werkpunten”, aldus een nuchtere Van Dessel.