Jeroen Kerkhof is één van de smaakmakers bij mannen 5.
Volledig scherm
Jeroen Kerkhof is één van de smaakmakers bij mannen 5. © Robby Verdickt

Jeroen Kerkhof: “Blij dat ik ook bij heren 4 kan spelen”

TennisBij mannen 5 is Jeroen Kerkhof (Saint-Denis) één van de smaakmakers. De Gentenaar met Nederlandse roots heeft nu al drie toernooizeges op zak. Vorig weekend kroonde hij zich tot winnaar bij mannen 5 op het toernooi bij TC Witte Kaproenen. Daar haalde hij het van Louis Callens (6-3, 6-2). Eerder won hij ook al bij mannen 35/5 op Standaard Wetteren en bij mannen 35/4 op TC Deinze. Kerkhof wil links en rechts verder op zoek naar toernooiwinst.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Doelman Xavier Gies: “Ik wil met FCV Dender hogerop”
  voetbal eerste nationale

  Doelman Xavier Gies: “Ik wil met FCV Dender hogerop”

  Xavier Gies is al jarenlang een betrouwbaar sluitstuk bij FCV Dender. Wie hem tegen Waasland-Beveren sterk bezig zag, kan enkel beamen dat het jammer is dat de 24-jarige doelman tot dusver nog geen kans op een hoger niveau kreeg. Er zat nochtans tijdens het tussenseizoen een transfer naar RFC Seraing in, maar door omstandigheden ging de zaak niet door. Intussen verlengde Gies zijn contract bij FCV Dender met drie seizoenen.