Jeroen Goor gaat na vier jaar Wijgmaal volgend seizoen aan de slag bij Paal-Tervant in de Limburgse tweede provinciale.
Volledig scherm
Jeroen Goor gaat na vier jaar Wijgmaal volgend seizoen aan de slag bij Paal-Tervant in de Limburgse tweede provinciale. © Jorghé Van Hecke

Jeroen Goor en Olympia Wijgmaal blijven eerste zege van het kalenderjaar najagen: “Erin geloven dat het tegen topploeg Aalst kan lukken”

voetbal tweede nationale BDoor ook de zespuntenmatch tegen hekkensluiter Houtvenne te verliezen, staat het water Olympia Wijgmaal steeds meer aan de lippen. Er is maar één manier om toch nog zicht op een barrageplaats en wie weet zelfs het behoud in tweede te houden en dat is zo snel mogelijk met die driepunter aanknopen.

 1. Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”
  PREMIUM
  Volleybal liga A

  Fien Callens (VC Oudegem): “We eindigen de competitie als derde, dat is een plaatsje hoger dan vorig jaar”

  De competitie bij de vrouwen is afgesloten met een 1-3-zege van Asterix Avo op het veld van VC Oudegem. De thuisploeg moest de licht geblesseerde D’Hondt missen, maar een zeer gemotiveerde Deckers nam haar plaats in. Met een knappe openingsset als resultaat. Daarna nam de ploeg uit Beveren autoritair het commando over. Asterix eindigt de eerste reeks wedstrijden in de Liga als koploper. Oudegem was reeds zeker van de derde plaats. De play-offs beginnen volgend weekend.
 2. Fanno Nijst schudt met Olsa degradatiespook af en doet plots mee voor periodetitel: “Kijken van week tot week”
  Voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst schudt met Olsa degradatie­spook af en doet plots mee voor periodeti­tel: “Kijken van week tot week”

  Amper enkele weken nadat bij Olsa Brakel een crisis werd afgezworen dankzij een belangrijke zege op het veld van de buren uit Oudenaarde prijkt geel-zwart zowaar aan de leiding van de derde periode. Oostkamp zette vorig weekend titelfavoriet Lokeren-Temse nog een hak, maar ging zondag voor de bijl tegen een goed georganiseerd Brakel. Een knappe tien op twaalf heeft de jongens van coach Nijst naar veilige oorden in het klassement gebracht.