Jeroen De Beule was ijzersterk in Luxemburg.
Volledig scherm
Jeroen De Beule was ijzersterk in Luxemburg. © Borgerhoff

Jeroen De Beule (Red Wolves): “Knappe overwinning in Luxemburg, maar moeten zaterdag waakzaam blijven”

handbalDe Belgische nationale handbalploeg is sterk op dreef. De Red Wolves konden zich plaatsen voor de tweede fase van het WK-kwalificatietoernooi. Lang genieten was niet van toepassing. De volgende opdracht is een plaats bemachtigen in de EK-kwalificatie. Donderdag werd in Luxemburg een grote stap gezet. De Red Wolves wonnen, na een uitstekende tweede helft, verdiend met 26-32.

  1. KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”
    voetbal eindronde

    KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”

    KM Torhout nam de lange weg in de nacompetitie, maar de Velodroomformatie promoveert na drie eindrondematchen toch nog naar tweede nationale. In de finalewedstrijd klopte het Tempo Overijse op eigen bodem met het kleinste verschil. De verlosser was het jonge jeugdproduct Damon Timmerman, die een kwartier voor tijd raak prikte en met dat doelpunt een lange feestnacht inluidde in Torhout.