Jeroen Calsijn (l.) verdedigt uit tijdens de derby tegen VK Adegem.
Volledig scherm
Jeroen Calsijn (l.) verdedigt uit tijdens de derby tegen VK Adegem. © Robby Verdickt

Jeroen Calsijn (KSK Maldegem) kijkt uit naar topper: “Ik zag scherpte op training, maar Sint-Laureins wordt een taaie brok”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AOnvervalste topper in het Maurice De Waelestadion. KSK Maldegem en Sint-Laureins, de nummers twee en drie in tweede provinciale A strijden zaterdagavond voor de punten. KSK Maldegem beet zich de voorbije weken vast in het wiel van titelfavoriet Destelbergen en wil de ploeg uit het Gentse voort onder druk zetten. Sint-Laureins is net zo goed ambitieus en kreeg vorige week de sputterende motor toch op toerental. We hielden de vinger aan de pols in beide kampen. Jeroen Calsijn weet dat het geen walk in the park wordt.

  1. Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevestiging dat we collectief sterk zijn”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevesti­ging dat we collectief sterk zijn”

    De bovenste helft van het klassement in eerste provinciale heeft eerder weg van een doolhof. Dat heeft te maken met de twee uitgestelde wedstrijden, die Wezel de komende weken moet afwerken. Berg en Dal gaat intussen op zijn elan door. Al kroop het dit weekend in Antonia door het oog van de naald. Na de late gelijkmaker van de thuisploeg trok Wouter Smeets in de slotminuut de achtste zege voor Meerhoutse formatie over de streep (2-3).